MEP App

Napelemes és szolár alkalmazások, android, ios appok, napelem, napkollektor kalkulátor.

Megjelent az ingyenesen letölthető MEP APP, amely folyamatos nyomonkövetést tesz lehetővé a Megújuló Energiapark Kutatóközpont eseményeiről.

A MEP-app mobilalkalmazás elsősorban azoknak lehet hasznos, akik többet szeretnének tudni a Park működéséről, kérdésük van ezekkel az energetikai rendszerekkel kapcsolatban, vagy épp a meglévő rendszerüket szeretnék ellenőrizni. Emellett az éppen aktívan folyó kutatásokkal és a kiírt pályázatokkal kapcsolatos érdeklődők azonnal feltehetik kérdéseiket, hiszen az alkalmazás egy live chat felületet is kapott. Itt nem csak az ügyfélszolgálat tagjait lehet elérni, hanem a felhasználók közti üzenetváltásra is tökéletes felület.

Az APP részét képezi a távfelügyelet modul is, amely segítségével a már kialakított napelemes, napkollektoros és fűtési rendszerek figyelése és beállítása válik lehetővé. Minden újonnan telepített napelemes-, napkollektoros- és fűtési rendszernél lassan alapkövetelménnyé válik a távfelügyelet kiépítése. Ez elősegíti azt, hogy a rendszer működésének biztonságát jelentősen növeljük. A Megújuló Energiapark minden újonnan épített rendszer esetében - ahol lehetőség van internetes elérésre - javasolja a távfelügyelet kiépítését. A felügyelet legfőbb előnye, hogy minden ügyfél és a Megújuló Energiapark is azonnal értesül arról, ha a rendszer működésében valamilyen rendellenesség tapasztalható, és ezt vagy távolról meg lehet oldani, vagy a lehető legrövidebb időn belül javíthatóvá válik.

MEP-App letöltése iOS és Andriod rendszerekre:

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/mep/id898230893?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.alter.mep_app

        

Ügyfélszolgálat
+36 70 604 54 64